Python osnove programiranja

Python osnove programiranja, web je stranica  s metodičko strukturiranim  digitalnim materijalima  namijenjenim za učenje programiranja u programskom jeziku Python  koju je kreirao autor Zoran Hercigonja. Stranica je organizirana po programskim konstruktima u Python programskom jeziku. Svaki programski konstrukt je organiziran kroz ppt prezentaciju uvoda u sam programski konstrukt, programskim primjerima te rješenjima. Također u zasebnom PDF dokumentu nalaze se detaljno pojašnjeni i riješeni programski primjeri. Također u svakom programskom konstruktu, nalaze se konkretni primjeri spremljeni u extenziju programskog jezika Python .py. Svi primjeri pisani su po načelu od lakšeg prema težem. Programski primjeri se mogu preuzeti i uključiti u Python modul za programiranje. Stranica je namijenjena nastavnicima i učiteljima informatike..

Stranica je dostupna na adresi: https://pythonosnoveblog.wordpress.com/


Metodika e-učenja, savjeti i preporuke za rad na daljinu

Impressum

Stranica je dostupna na adresi: https://e-metodika.webnode.hr

Metodika e-učenja stranica je namijenjena svim odgojno-obrazovnim stručnjacima koji provode online nastavu u vrijeme epidemije COVID - 19.

Na stranici se nalaze metodički propitani praktični savjeti sa psihološkom obradom i argumentacijom pojedinih metoda odnosno alata e-učenja koji se nalaze unutar platformi za provođenje e-učenja kao što su čavrljanje, forum, wiki stranice i video materijali.

Materijalima i savjetima može se pristupati u bilo kojem trenutku te ih primijeniti kao pomoć u izradi video materijala odnosno provedbi komunikacije, obrazovanja i vrednovanja učenika.

*Stranica je neprofitna i nekomercijalna, a njezina narav je općekorisna i dobrotvorna.

*Stranica je nastala iz potrebe za usklađivanjem načina provođenja online pristupa nastavi.


MEDIJSKA PISMENOST-PLATFORMA ZA DIJELJENJE SADRŽAJA I UČENJE MEDIJSKE PISMENOSTI

 IMPRESSUM

Platforma "MEDIJSKA PISMENOST" kreirana je u sklopu provedbe izvannastavne aktivnosti "Medijska pismenost" za pete i šeste razrede osnovne škole, a povezana je s istoimenim projektom "DANI MEDIJSKE PISMENOSTI". To je mjesto gdje se nalaze informativni materijali u obliku prezentacija, autorskih knjiga i učeničkih radova s ciljem približavanja tema i podtema koje se odnose na medijsku psimenost, položaj današnjeg čovjeka i djeteta u digitalno virjeme, utjecaj medija na djecu, adolescente i mlade.

Stranica je dostupna na:  https://medijska-pismenost.webnode.hr/

*Platforma je neprofitna i nekomercijalna, a njezina narav je općekorisna i dobrotvorna.

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti